Eric Bailly

Denne sommeren ser ut til å bli svært bra for Manchester United på overgangsmarkedet. – I dag en stor nyhet. Raphael Varane er på vei til Old Trafford. Det er liten tvil om at det kommer til å bli en meget viktig spiller denne høsten for manager Ole Gunnar Solskjær og dermed også en som vil sørge for mer benkesliting for Eric Bailly.

Allerede før den endelige bekreftelsen kunne ESPN melde om at Eric Bailly var bekymret for fremtiden. – Kampen om stopperplassen var hard i vår og den blir nå enda hardere. – Han har nå bedt om et møte for å finne ut hvor han står.

Sommeren 2016 hentet Manchester United Eric Bailly fra Villarreal for 38 millioner euro. Han har kontrakt frem til 2024 med et års forlengelse.

Les: Manchester United bekrefter Raphael Varane-overgang!

Nå som Varane er på plass vil Manchester United ha hele syv stoppere i førstelagsstallen. Harry Maguire og Victor Lindelöf vil trolig fortsatt være viktige Ole Gunnar Solskjær, men selv de vil nå være utsatt for intens konkurranse.

Les: Victor Lindelöf risikerer å ende opp med å konkurrere med 2 nye midtstoppere

Axel Tuanzebe skal også ha en usikker framtid og kan forlate United på utlån eller en permanent overgang, melder ESPN. Newcastle skal være interessert i den engelske stopperen.

I tillegg finner man også Phil Jones og Teden Mengi i troppen, der sistnevnte skal være ønsket på lån av flere Championship-klubber.

Solskjær forventer å spille rundt 60 kamper i fire konkurranser neste sesong og er opptatt av å beholde fire etablerte midtstoppere i troppen sin.