Edinson Cavani

Mange fotballstjerner er på utgående kontrakter uten at det er gjort noen avtaler for hva som skjer etter 30.juni. – UEFA har lagt som retningslinje i år at sesongen skal spilles ferdig også med spillere på utgående kontrakter. Jus-eksperter mener at spillere som er ferdige kan gå når kontrakten er ute uavhengig av hva som skjer med resten av sesongen.

Det er usikkert hvordan corona-pandemien vil ha innvirkning på spillere som er på utgående kontrakter. – Mange tror det blir lettere fordi det ikke er en klubb som skal ha betalt, men det er også mye mindre penger i fotballen til lønninger.

Noen ligaer kan bli avlyst som den nederlandske Eresdevise, mens andre har uttrykt ønske om å avslutte sesongen, men likevel har det ikke blitt funnet noen løsning angående disse spillernes avtaler så langt.

Cavani

Edinson Cavani vil forlate Paris Saint-Germain og er på jakt etter en ny klubb før neste sesong. Cavani ønsker en treårskontrakt for å være i god form for verdensmesterskapet i 2022.

Han har allerede avvist Boca Juniors og har naturlig nok også vekket interesse fra Premier League-klubber deriblant Manchester United, så vel som Inter Miami og Atletico Madrid, selv om det siste alternativet er svært usannsynlig.

Callejon, Silva og Pedro

David Silva forlater Manchester City etter et tiår på klubben og hans fremtid kan ligge et hav borte i MLS selv om det ikke nødvendigvis er øverst på hans ønskeliste.

Les: David Silva vet hvor han vil etter Manchester City

Pedro Rodriguez ønsker å forlate Chelsea, men fremtiden hans er fortsatt uklar, mens Jose Callejon ikke har fornyet kontrakten sin med Napoli, som også prøver å få Dries Mertens til å skrive under en ny avtale.

Paris Saint-germain har flere spillere enn Cavani på utgående kontrakter, den defensive trioen til Thiago Silva, Thomas Meunier og Layvin Kurzawa vil er ferdige 30. juni. Borussia Dortmund har kontakten den belgiske høyrebacken, mens franskmannen har muligheter hos Arsenal neste sesong.

Zlatan Ibrahimovic har ennå ikke bestemt seg for om han skal henge opp støvlene eller fortsette å spille fotball neste sesong. «Selv jeg vet ikke hva jeg vil gjøre, skjer det noe nytt hver dag,» sa Milanos 38 år gamle spiss. «Hvem ville ha forutsett coronaviruset. Nå må vi bare leve og glede oss over livet. «

Spillere med kontrakter går ut 30. juni
Edinson Cavani (PSG)
Layvin Kurzawa (PSG)
Thomas Meunier (PSG)
Thiago Silva (PSG)
Dries Mertens (Napoli)
Jose Callejon (Napoli)
Zlatan Ibrahimovic (Milan)
Borja Valero (Inter)
Willian (Chelsea)
Pedro Rodriguez (Chelsea)
Olivier Giroud (Chelsea)
Willy Caballero (Chelsea)
Jan Vertonghen (Tottenham)
David Silva (Manchester City)
Claudio Bravo (Manchester City)
Adam Lallana (Liverpool)
Nathaniel Clyne (Liverpool)
Mario Gotze (Dortmund)