Hva nå? Bare noen dager igjen i Strømsgodset

Lars Vilsvik og Kim André Madsen. Foto: Strømsgodset, Digitalsport

Synes det er ganske flott at Eurosport skriver at Kim André Madsen allerede er i samtale med flere klubber når han pr definisjon er arbeidsledig 1.januar.  

Det er en klubbveteran som nå gir seg, forsvarsspilleren kom til Strømsgodset fra Lyn i 2009.  Årsaken til at Kim André Madsen nå søker etter en ny klubb er, som det blant annet står på Strømsgodset sine sider lite spilletid.

Les: Henry bruker Champions League som treningsøkt

Eurosport skriver Kim André Madsen som står uten kontrakt fra nyåret og er nå på jakt etter ny klubb, han skal allerede være i samtaler og har fått noen tilbud: » Ja, jeg er i samtaler med noen, men det er ganske tidlig. Jeg vil avventer litt, men er åpen for det meste. Ja, jeg har fått tilbud. Men det er ganske tidlig, så enn så lenge er jeg arbeidsledig. Det er ikke noe som er klart enda og som er skrevet under».

Han sier også at tilbudene han har fått er fra klubber i Norge.

«Jeg vil være på toppnivå. Det kommer jo an på om det dukker opp noe, men jeg ønsker å spille på høyest mulig nivå». Jeg tipper at det blir en avgjørelse før jul, men det er jeg usikker på.»

Les: Norsk topp-plassering i VM!