Hva nå ? Alberto Moreno og Daniel Sturridge

Daniel Sturridge med breakdance?
Top Article ad

Det hjelper sikker litt at Liverpool manager Jürgen Klopp takker begge spillerne for sin tid i klubben. Lederen kaller Sturridge en av de beste «finisheren» han noensinne har sett, og han kommenterer Moreno’s positive personlighet og stor vilje.

– De var her da jeg kom som leder, og i løpet av den tiden har de – like mye som noe annet – hjulpet oss til å bli en klubb på rett spor. Uten dem ville vi ikke være laget og klubben vi er for øyeblikket»

Les: Bekreftet: To spillere forlater Liverpool

26-åringen Moreno og 29 år gamle Sturridge, som ble med i klubben i henholdsvis august 2014 og januar 2013, vil nå finne nye arbeidsgivere.

Les på Popidol: Bayern München stjerne Jérôme Boateng er romvesen i Men in Black

«Jeg vil ikke ha andre spillere enn de som kan ha stor suksess, uansett hvor deres reise tar dem. Uansett hvem som får dem, vil de være heldige nok til å få slike fantastiske personligheter i klubben sin».

– Vi vil savne dem, men vi sier farvel til de beste mulige ordene: «Kjærester du forlater de europeiske mesterne».

Daniel Sturridge har spilt 160 kamper for Liverpool og scoret 68 mål. Alberto Moreno har spilt 141 kamper i den røde skjorten.

Daniel Sturridge kom opp gjennom Aston Villa sit ungdomsakademi, fans mener han vil være et godt bidrag til laget nå som de er tilbake på øverste nivå. – Sturrige på spørsmål om hva nå? – Svarer at han nå vil nyte Champions League suksessen en stund til og så om noen uker se seg om etter en ny klubb. Så langt i karrieren har han ikke spilt utenfor England, fortsettelsen blir trolig på fotballøya.

Les på Popidol: Spotify tipper sommerlåtene

Alberto Moreno sier selv at alle dører nå er åpne, for noen timer siden landet han i Roma for å besøke sin venn Lucas Leiva. – Den klubben som har vært tydeligst frempå for å sikre seg Moreno er Fenerbahce