God stemning som alltid blant Växjö fans

Det er ingen i verden som ikke er klar over at COVID-19 viruset har ført til at veldig mange nå isolerer seg og enten jobber hjemmefra eller tar fri fra jobb i noen uker. Mange sportsbetting fans ville vanligvis brukt den tiden for å se på fotballkamper fra andre siden av verden som japansk J-League der midtuke kamper spilles ved lunsjtid, norsk tid. Men fotball, og de fleste andre lagidrettene er nå stanset, og tar en pause til hvem vet når.

I England, ble det opprinnelig sagt at Premier League skulle stoppes frem til 4. april, men det er nå utsatt til minst 30. april. I Norge er Eliteseriens serieåpning i fare, og Norges playoff kamp mot Serbia er utsatt. Fotball EM blir nå spilt i 2021 og det er snakk om at Champions League og Europa League avsluttes senere i sommer ved hjelp av mini-turneringer.

Nå er den beste tiden å følge e-sport. Det finnes en rekke bookmakere hvor du kan satse på sportsspill. Du kan finne e-sports betting tips, detaljer om gratis bonuser og eksklusiv bonuskode på Bonuskoder-nettstedet.

Kort sagt er det ingen fotball nå for tiden. Og ingen vet når ekte fotball kan spilles igjen. I England, ble det opprinnelig sagt at Premier League skulle stoppes frem til 4. april, men det er nå utsatt til minst 30. april. I Norge er Eliteseriens serieåpning i fare, og Norges playoff kamp mot Serbia er utsatt. Fotball EM blir nå spilt i 2021 og det er snakk om at Champions League og Europa League avsluttes senere i sommer ved hjelp av mini-turneringer. En mulighet er e-sport.

For de som ikke vet det, er e-sport en slags sportskonkurranse som spilles ved bruk av videospill. Det er organiserte turneringer der enten lag eller individuelle mennesker konkurrerer mot hverandre. Det er mange folk over hele verden som spiler diverse videospill, men deltagerne i e-sport er betraktet som profesjonelle. Siden 2010 har populariteten til e-sport blitt bare større og større.

Det er flere typer e-sportsspill. Disse inkluderer first person shooter (FPS), multiplayer online battle arena (MOBA) og real-time strategy (RTS). Blant de mest populære spillene, finner vi League of Legends (LoL) og Defense of the Ancients 2 (DotA 2). Turneringer og kamper er det mange over fra forskjellige steder i verden. Nå er det flere bookmakere som tilbyr odds på e-sport og til og med gir deg muligheten til å se på det som skjer via live streaming på nettsidene sine.

Hos flere bookmakere er det flotte og sjenerøse velkomstbonuser som du kan benytte. En bra måte å finne ut hvilke bookmakere har de beste tilbudene er å besøke nb.bonuskode.net sin nettside. Der kan du finne ut om alle de beste kampanjene som gjelder for nye spillere hos mange diverse bookmakere. Sjekk deres hjemmeside nå og finn den beste bonusen som du kan bruke for å satse på e-sport.