Hva blir det til: Tottenham, Manchester United eller Real Madrid?

Hva i huleste?
Top Article ad

Det er få managere som har en høyere stjerne enn Tottenham manager Mauricio Pochettino. Han er meget ettertraktet, men har ikke ledet noen av de virkelig store lagene. -Manchester United har lenge vært ute etter han, men er nå naturlig nok i tvil etter den snuoperasjonen som Ole Gunnar Solskjær har fått til som vikar. 

Spurs-direktør Daniel Levy vil angivelig gjøre alt for å beholde argentineren i London, men det er ikke Manchester United han er mest redd for at skal kapre deres suksessmanager.

Real Madrid ser med stadig mer lengtende blikk på Pochettino.  Ifølge The Telegraph, frykter Tottenham sjansen er større for at de mister Pochettino til det spanske storlaget, fremfor United.

Premier League 3 plass: Ligger an til Champions League spille neste år

Det er flere årsaker til det, den viktigste er den menneskelige. Mauricio Pochettino har jobbet knallhardt med å bringe Tottenham opp på et høyere nivå enn på mange, det å skulle forlate det til fordel for en rival i Premier League er ikke lett.

Han har lang fartistid i spansk fotball, som midtbanespiller og manager for  Espanyol. – Skal vi tro på alle de som mener noe om fotball, kan det nå virke som om Mauricio Pochettino fortsetter i Tottenham, Ole Gunnar Solskjær fortsetter i Manchester United og at Real Madrid må fortsette å lete etter en mer kjent manager enn Santiago Solari