Martin Ødegaard og Sander Berge

Det er liten tvil om at Martin Ødegaard er Real Madrid president Florentino Pérez sin mann og ikke manager Zinedine Zidane. – konflikten mellom de to har vart i årevis. – Foruten at de begge er såkalte «Alfa menn» har de forskjellig oppfatting om spillerstrategi.

Martin Ødegaard er på utleie hos Arsenal og skal visstnok være ønsket til en permanent overgang. Til tross for at Zinedine sist høst ga Ødegaard lite spilletid har han gjennom hele våren fortalt alle som gidder å høre på at planen er at når sommeren er overs skal han tilbake og ta en sentral rolle i klubben.

Les: Bekreftet: Jens Petter Hauge får fransk supermann mellom stengene

Spanske AS skriver at selv etter Zinedine Zidane ute av bildet er det krefter innad i klubben som er både for og imot. Florentino Pérez skal være for å beholde Martin Ødegaard, han ønsker å fremstå som om han har en nesten magisk evne til å finne talenter som skal bli store. Den norske midtbanespilleren er god, men har ikke kommet ut i full blomst enda.

Real Madrid presidenten valgte å forlenge den spilleren som har «tatt» mest spilletid fra Martin Ødegard på Zinedine Zidane sin oppfordring, selv om han viste den franske manageren var på vei ut døra.

Les: Bekreftet: Martin Ødegaard erstatter ikke Modric – ennå

Denne forlengelsen blir av mange tolket som at Real Madrid har tenkt til å selge Martin Ødegaard, i det minste sende han ut på en ny låneperiode.

Martin Ødegaards tid i Arsenal er i utgangspunktet over etter at London-laget avsluttet sesongen med 2-0 hjemme mot Brighton søndag kveld. – Manager Mikel Arteta har rost nordmannen for sin innsats, til Sky Sports fortalte han etter kampen de hadde et klart og sterkt ønske om å beholde Martin Ødegaard og at de har kontaktet Real Madrid om saken.

Så kort sagt, før Real Madrid har valgt sin nye manager er alt som før. – Pr nå står managerjobben mellom Antonio Conte og Mauricio Pochettino som begge er uten personlig erfaring Martin Ødegaard.

Martin Ødegaard har siden han meldte overgang til Real Madrid fra Strømsgodset i 2015 vært lånt ut til Heerenveen, Vitesse, Real Sociedad og nå sist Arsenal.