Hva betyr det at Manchester United nå fisker etter samme keeper som Liverpool?

Sikkerheten selv, men må trolig stå over mot Atletico.

Liverpool har latt seg imponere av Roma keeper Alisson Becker, som i det minste er topp 10 keeper i verden. Roma har ingen intensjon om å la han gå billig og har «annonsert» at minsteprisen er 88 millioner euro.  

Alisson har sagt han ønsker seg Premier League hvis han skal bytte og Liverpool har i og med at Manchester United tviholder på sin «drømmekeeper» David de Gea tenkt at det er begrenset konkurranse og tenkt at de muligens kan vente ut Roma og få en bedre deal.

Les: Vi selger garantert ikke David de Gea

Stolleken er i gang

Gazzetta dello Sport skriver at Real Madrids fortsatte interesse for David de Gea har ført til at han har bedt Manchester United om å se seg om etter alternativer.  – Dermed får Liverpool konkurranse de ikke hadde regnet med og de får helt sikkert ikke en keeper med rabatt.

Det er lite trolig Liverpool kommer til å kjempe mot Manchester United om Roma keeperen. Manager Jürgen Klopp har blitt mer og mer tent på ideen om å bringe tilbake en Liverpool legende Napoli keeper Pepe Reina. Reina har mange år bak seg på Anfield, han kom fra Villarreal i 2005 og ble værende nesten et tiår. Om de har tenkt at Loris Karius eller Pepe Reina skal være Nr.1 skriver de ikke noe om.

 

 

Alisson Becker har vært Napoli sin nr.1 siden 2015, i sommer var han nær en overgang til AC Milan, men nå er det Premier League som står høyest på ønskelisten.

Hvis Manchester United sin nyvunne interesse for Alisson Becker betyr at de faktisk har tenkt til å selge David de Gea til Real Madrid så henger det på greip. Det ville være galskap å sette to så gode og profilerte keepere på samme lag, den som blir sittende på benken vil veldig fort gå sur.

 

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp