En opptreden av en dame som absolutt ville vise sitt engasjement ved å tverke gledet felles ishockey-tilskuere en stund, men så ble det for mye for tv sendingen og hun ble sendt på dør. – Hennes «dans»  rundet en million visninger i løpet av kort tid.

Boston Bruins har startet NHL-sesongen på ypperlig vis, det gir håp for den tradisjonsrike klubben om å gjenerobre Stanley Cup-pokalen, som de har vunnet seks ganger tidligere..

Les: Enig med AC Milan, holder likevel døra åpen for Manchester United

Bare et nederlag på syv kamper, og denne uken sto det 3-0 hjemme mot New Jersey Devils.

De 19 580 tilskuerne i den utsolgte TD Garden ble for øvrig forstyrret underveis. – en ung kvinne i stramme jeans og høye hæler valgte å stå på en krakk og gjennomføre en dans med fokus på egen rumpe.

Les på Popidol: Streiket i begynnelsen av kampen fikk ikke det resultatet de håpet på

 

Det ble ganske fort for mye for NHL og sikkerhetsfolk kom for å føre hun ut av arenaen.

 

I skrivende stund er Colorado Avalanche det eneste ubeseirede laget i NHL, mens Boston Bruins, sammen med Buffalo Sabres, Edmonton Oilers og St Louis Blues, er de eneste lagene med bare et enkelt nederlag.

Bare Montreal Canadiens, Detroit Red Wings og Toronto Maple Leafs har vært i Stanley Cup-finalen flere ganger enn de tjue ganger Boston Bruins har vært der.

Med hele 14 finale-nederlag er Boston Bruins det laget som har tapt flest finaler av alle i NHL. Forrige sesong tapte de 3-4 i kamper til St. Louis Blues, mens han også var i finalen i 2013 da Chicago Blackhawks ble for sterk.