(c) Bilde: Vejle Boldklub: Ny sjef Peter Sørensen

Vejle -direktør Henrik Tønder jubler over at klubben har ansatt Peter Sørensen som ny hovedtrener. «Han er en klar og tydelig trener»

Vejle har ansatt Peter Sørensen på en langsiktig avtale, etter at Vejle i forrige uke sparket Carit Falch fem runder ut i sesongen, selv om klubben hentet Falch «gratis» i Lyngby tidligere i sommer.

Her hjemme husker vi Peter Sørensen godt fra HamKam, både som spiller, assistent og hovedtrener.

Les: Samuel Umtiti nekter å forlate Barcelona

Den nye utnevnelsen gir stor glede i Nørreskoven, der klubbdirektør Henrik Tønder setter ord på ansettelsen av Sørensen.

  • «Peter Sørensen er en dyktig trener som kan sitt håndverk og sitt håndverk. Samtidig er Peter en tydelig og tydelig leder som sikrer at alle i en spillertropp vet hva oppgaven er for gruppen, og hvilke forventninger det er til den enkelte gjennom dette»
  • «Gjennom sitt trenerarbeid har Peter alltid opprettholdt et godt og sterkt forhold til Vejle Boldklub, og vi i Peter Sørensen føler en grunnleggende forståelse av hva Vejle Boldklub er, bygger på og må utvikles for.
  • Den sterke forståelsen og dype innsikten, tror vi, gir vår nye hovedtrener muligheten til ikke bare å sikre vår eksistens i Danmarks beste fotballiga, men også over tid å etablere Vejle Boldklub i 3F Superliga. Derfor er jeg glad for å ønske Peter velkommen tilbake til Nørreskoven».

Les: Verken Bodø/Glimt eller Patrick Berg lar seg friste av Heerenveen

Peter Sørensen er allerede på plass i Vejle i morgen og har sin første kamp søndag, da han og Vejle tar imot FC København på hjemmebane.

Les på Engelske Klubber: Southampton kjøper Evertons yngste debutant