Hoffenheim toppscorer: «Trist Nagelsmann slutter»

(foto: hoffenheim, twitter)
Top Article ad

Hoffenheim toppscorer Andrej Kramaric beklager at 31-åringen Julian Nagelsmann forlater klubben når han etter sesongen overtar RB Leipzig.

31-år gamle Julian Nagelsmann har levert strålende resultater for Hoffenheim i sine tre år som leder av Bundesliga-klubben, først reddet han dem fra å rykke ned og så sikret to topp fire plasseringer på rad.

Les: Tidligere Real Madrid-president: Pogba mangler noe viktig

Hoffenheim toppscorer Andrej Kramaric har også blitt lagt merke til, og den kroatiske angriperen forteller Omnisport han er trist at Nagelsmann i sommer bytter ut Hoffenheim med RB Leipzig.

«Han er en av de beste trenerne i verden, og han er fortsatt så ung. Selvfølgelig mangler han litt erfaring, men han har hjulpet meg mye i min utvikling som spiller».

«Jeg beklager at han stikker, men det er normalt. Unge trenerere på samme måte som unge spillere søker erfaringer fra forskjellige steder».

– Han har oppnådd gode resultater og har gjort mye for klubben. Han er virkelig en sterk trener, og han vil bli strålende neste år.

Nagelsmanns kommende bytte til RB Leipzig er ingen overraskelse det ble allerede annonsert i slutten av juni i fjor. – Den unge treneren har prøvd å overbevise alle om at det ikke dreier seg om pengene når han nå bytter til en Red Bull klubb, men det er det absolutt ingen som tror på.

Les på Popidol: «Det kommer nye Star Wars filmer, men nå vil vi ta en pause»