Første opprydningsrunde holdt ikke, nå gjøres klart for andre (foto: Chelsea)

Da Raheem Sterling ble byttet ut i FA Cupens kvartfinale mot Leicester på søndag, var det til pipekonsert – fra egne supportere. 29-åringen bommet sikkert på straffespark Chelsea ble tildelt på 1-0 ledelse, etter kampen unnskyldte han seg til supporterne. Sterling var en av de første store signeringene til Todd Boehly og gjengen sommeren 2022, men søndagens reaksjon fra egne supportere gjenspeiler tydeligvis det som foregår i kulissene.

Chelsea vant 4-2 med to kjappe scoringer på overtid, men for Sterling ble det en personlig nedtur, det samme som store deler av denne sesongen. Londonklubben måtte ut med nesten 50 millioner pund da vingen ble signert fra Manchester City, ifølge HITC er toppledelsen hos Chelsea fast bestemt på å selge Sterling til sommeren.

LES: Loris Karius ser mot Italia

HITC meldte tidligere i måneden at møter har funnet sted mellom Chelsea og saudiarabiske klubber, men Sterlings representanter har signalisert det er liten interesse for å forsvinne til saudiarabisk liga. Da står MLS sterkere. Utfordringen for Chelsea er at klubben trenger solide salgsinntekter for å forsterke samtidig som Financial Fair Play-reglene må respekteres, en MLS-overgang er derfor mindre attraktiv for Boehly og eierne som skal dekke inn så mye som mulig av investeringen på 50 millioner pund de satte i Sterling.

ENGELSKE KLUBBER: Spilleren Englands landslagstrener ikke tør ta med til EM

Uansett, Sterling ser ut til å være på vei bort fra Stamford Bridge.