Historie i Roma.

Roma møte i går Atalanta til dyst og det startet bra, Roma ved Javier Pastore satte inn det første målet etter bare 2 minutter. – Gleden var stor også på trenerbenken.

Deretter raknet det fullstendig for Roma som fikk tre mål imot og det passer dårlig for et lag som tenker å vinne Serie A.

Les på F7: Krangling i bikini trekker fortsatt seere

Det raknet ikke bare på banen, men også for deres manager Eusebio Di Francesco: «Jeg ville ha byttet ut sju eller åtte spillere etter første omgang om jeg kunne. Vi ble bedre i annen omgang, men vi forsvarte oss dårlig mot slutten av kampen, og det var derfor jeg ble så sint».

Såpass ille gikk det så sidelinjen at Eusebio Di Francesco måtte opereres i hånden etter at han slo i trenerbenken, etterpå har klubben prøvd å forklare at enhver kamp er så viktig. (Dessuten er det den tiden i måneden)

Les på Helsesjefen: Jobbe om natten, det er livsfarlig

Heldigvis for Roma klarte de å hente inn igjen ledelsen til Atalanta og resultatet endte på 3 – 3.

«Vi må gi Atalanta kreditt, som er helt fantastisk, fysisk sammenlignet med oss og mange andre lag. I første halvdel hadde de mer bensin på tanken, mens vi kjørte på for lite og var ubrukelige, sa Di Francesco.

Roma ligger etter to kamper i Serie A på en 5.plass med 4.poeng. Atalanta ligger på plassen over med like mange poeng. Juventus, Napoli og SPAL har alle full pott.

Han leder etter planen Roma-spillerne på trening tirsdag ettermiddag, kun timer etter håndoperasjonen, men lover å ikke slå på noe på en stund.

Roma – Atalanta 3-3
Serie A
2′ 1-0 Javier Pastore
19′ 1-1 Timothy Castagne
22′ 1-2 Emiliano Ariel Rigoni
38′ 1-3 Emiliano Ariel Rigoni
60′ 2-3 Alessandro Florenzi
82′ 3-3 Konstantinos Manolas