Herrera: Dere tar feil om Paul Pogba

Hadde fortsatt hjerte for mer hos United.

Ander Herrera var ment å følge Solskjær denne sesongen, men uenighet med styret og stans i forhandlingene sendte spanjolen over kanalen. Selv om 30-åringen så smått begynner å etablere seg hos PSG, er det ikke tvil om at deler av hjertet fortsatt befinner seg på Old Trafford.

Mens «hele» supportergjengen til United ønsker Paul Pogba ut av byen, kan Herrera gi oss et mer nyansert bilde av Pogba. Etter å ha spilt med franskmannen siden 2016 har Herrera daglig fått erfare hvilket potensiale som ligger i Pogba – med trykk på potensiale.

Les: Manchester United ving kastet mobilen etter Leeds overgang gikk i vasken

-Pogba kan være den beste midtbanespilleren i verden. Når det kommer til kvaliteter på banen har han alt. Jeg har aldri sett en midtbanespiller som har alle kvalitetene mulig. Han gjenvinner mange baller, han er god på hodet, han scorer, han kan forsvare, han kan angripe, og han er så sterk og høy, skryter Herrera til ESPN.

Så kommer den tidligere lagkompisen til Pogbas dilemma.

-Det stemmer at han har hatt sine gode og dårlige perioder siden han kom til klubben, men når han var god, var han virkelig god. Fantastisk! Det var en stor glede å spille med ham, fortsetter Herrera.

Når han var god, var han virkelig god.

Les på Popidol: Little Richard er død 87 år gammel

Herrera tror den nye konstellasjonen i angrepet til United kan skape store ting.

-Jeg tror alle Manchester United-supportere ønsker å se det beste av Pogba. Det kan skje, og med Bruno Fernandes tror jeg klubben kan gjøre det stort. Det er ikke lett, men med Paul, Bruno og Marcus… kan de, avslutter Herrera.

Da trenger United å få frem verdens beste midtbanespiller-potensialet i Pogba.

Les: Har utviklet et elendig forhold til Jose Mourinho