Bilde: MIF: Sebastian Sebulonsen

Det ble et kort opphold i Mjøndalen for Viking høyreback Sebastian Sebulonsen og 21 åringen trivdes også. – Det er bare spilt fire kamper denne Eliteseriesesongen med en seier, to uavgjort og et tap befinner de seg på en 7.plass.

Hovedtrener Vegard Hansen har brukt høyrebacken i alle kamper siden han kom til klubben for noen uker siden og skulle gjerne hatt han med videre.

Les: Hjelper ikke å kaste 200 millioner etter Conte lenger

«Han er fornøyd med oppholdet i klubben og understreker at det er Viking som ønsker at han kommer tilbake før låneavtalen går ut», skriver Mjøndalen på klubbens nettside.

«Jeg har hatt den fint den korte tiden jeg har vært i klubben, og det er viktig for meg å få rette en takk til alle for måten jeg har blitt tatt mot på. Det har vært kjekt å bli kjent med både spillergruppe, trenerapparat, administrasjon, frivillige og supportere» sier Sebulonsen som fikk fire kamper i den brune trøya.

I kampen mot Viking hadde han blant annet en målgivende pasning i 1-2-tapet i andre serierunde.

Les: Selger ikke Rodrigo De Paul for 200 millioner pluss Nehuén Pérez

eg fikk beskjeden om at jeg var kalt hjem i ettermiddag, så da har jeg måttet pakke og ikke fått tid til å tenke noe særlig fremover. Men det blir selvsagt fint å få snakke litt med gutta igjen. Siden beskjeden kom etter dagens treningsøkt, fikk jeg ikke takke for meg på ordentlig vis.

Hovedtrener Vegard Hansen synes det er veldig synd at Sebulonsen må returnere til Viking.

  • Det var kjedelige nyheter å få. Han er en god fotballspiller og en grei gutt. Men vi har fryktet det litt nettopp fordi han har vært så god hos oss. I tillegg har Viking skadeproblemer. Men sånn er det når vi henter en spiller på lån.