Henter talent i Florø

(c) Bilde: Strømmen IF: Torje Naustdal
Top Article ad

Torje Naustdal har i dag signert en 2-årig avtale med Strømmen IF

Naustdal kommer til oss etter å ha spilt for Florø Fotball i hele sitt liv. Etter to treningsopphold på senhøsten ble det klart at dette var en avtale som begge parter ønsket å få til. Torje pakket flyttekofferten på nyåret, og har vært med i treningsgruppen siden oppstarten 6. januar. Hans ungdommelige optimisme har blitt lagt merke til av de litt mer rutinerte lagkameratene, som smiler når de omtaler energibunten fra Florø. Med avtalen på plass, kan navneskiltet med drakt nr 6 henges på plass. Det er forøvrig et draktnummer Torje, eller «Torgeir» på strømmendialekt, er veldig fornøyd med. Jeg er jo en 6-er, smiler unge Naustdal.

Les: En kvikk og fremoverrettet indreløper signert

Torje debuterte for Florø SK i OBOS-ligaen som 17-åring i 2017. Det ble ytterliger 17 kamper på dette nivået før han i fjor var fast inventar på midtbanen til Florø i PostNord-ligaen. Den treningsivrige unggutten har også fått med seg noen kamper på aldersbestemte landslag, gjennom spill på Norge G18 og G19.

I Torje får vi en meget spennende spiller, med veldig gode ferdigheter. Han har allerede rukket å markere seg både i garderoben og på banen, men han har fortsatt mye igjen å lære. Dette sier en fornøyd Nesselquist, som håper at Torje fortsetter den gode utviklingen og tar nivået så raskt som mulig.