(c) Bilde Odd Ballklubb: Robin Simović(

Det er en god dag for Odd, de ligger på en god tredjeplass i Eliteserien, til tross for at de har et stort behov for å bli mer effektive foran mål. – Lørdag formiddag har de fått en solid forsterkning og forhåpentligvis flere mål fremover levert av den svenske spissen Robin Simovic.

Det er trolig alt for langt opp til serieleder Bodø/Glimt for å gjøre noe dem, men Molde er innen rekkevidde.

  • Bodø/Glimt: 41
  • Molde: 34
  • Odd: 28

Simovic sin avtale med Livorno gikk ut på dato i sommer, det var tenkt å være et kortsiktig «test» opphold som startet i januar, dessverre kom corona og effektivt sørget for at det ikke ble noen kamper. – Nå har han fått en ny kontrakt i samme genre, resten av sesongen med mulighet for mer hvis det går bra.

Før det italienske pauseskjæret har han spilt fotball i Japan for Nagoya Grampus og Omiya Ardija. – Her ser du pressekonferansen på Odd sine sider.

Den ruvende 1,99 cm høye spissen er fornøyd med sjansen han nå får:

«Jeg ser fram til å lære spillerne å kjenne og hjelpe Odd i den norske ligaen (som heter Eliteserien red ann). Jeg er glad for å være her, og dette føles som en bra løsning for meg»

Les: Satser på å løse sitt keeperproblem med Gianluigi Donnarumma

I hjemlandet har han blant annet spilt for Helsingborg. Der var han lagkamerat med blant andre Ardian Gashi. – Odd-trener Jan Frode Nornes opplyste på lørdagens pressekonferanse at Gashi har snakket varmt om Simovic.

«Vi er veldig glad for å få Robin på plass. Det har vi jobbet lenge med»

Les: Alle fullførte overganger i Premier League så langt i sommer