(c) Bilde Aafk: Simen Bolkan Nordli

Spilleren, som fylte 20 år første juledag, er tangotrøyenes andre signering i forkant av 2020-sesongen. I tillegg til Simen er nemlig Daan Klinkenberg klar for AaFK. I likhet med den nederlandske midtstopperen har stortalentet signert en treårskontrakt.

Unggutten imponerte for Hamarkameratene i 2019-sesongen, og fikk med seg 28 seriekamper for laget fra Briskeby i fjor. På disse kampene leverte han 12 scoringer og fire målgivende pasninger. To av scoringene kom mot AaFK.

Les: Hamilton kan tangere rekorden til Schumacher

Simen kan bekle både kant og en offensiv midtbanerolle mer sentralt i banen. Han har en god høyrefot, som har gitt resultater i form av både scoringer og målgivende, og i tillegg har han et fint driv med ballen.

Han kan også vise til landskamper på aldersbestemt nivå for Norge, både for G18- og U21-landslaget. I fjor sommer fikk han godt med spilletid under G19-EM. Tidligere samme år var han på prøvespill i Southampton, hvor han trente ned Premier League-klubbens juniorlag.

Les: Bekreftet: Svensk tenåring til medisinsk test hos Juventus

– Etter å ha pådratt seg en liten skade i inngangen til sesongen 2019 var Simen en av de aller mest spennende spillerne i OBOS-ligaen i høst. Han hadde 16 målpoeng for HamKam fra juni og ut sesongen, noe som bekrefter at vi snakker om en spiller med ekstrem spisskompetanse på siste tredjedel, sier AaFKs sportslige leder Bjørn Erik Melland.

– Vi er veldig glade for at Simen var tydelig på at han ønsket en overgang til AaFK i sterk konkurranse fra andre klubber, legger han til.