Flynn Downes

Det er usikkert og stadig mer usikkert at den angripende midtbanespilleren Jesse Lingard som var på et vellykket låneopphold fra Manchester United hos West Ham sist vår kommer tilbake. Rett før avtalen var i boks skal 29 åringen ha ønsket å sondere markedet litt mer før han bestemmer seg.

West Ham kan ikke sitte stille og vente og har hentet Flynn Downes fra Swansea. 23 åringen har en mer sentral rolle på midtbanen enn det Lingard har. – Downes som har flere aldersbestemte landskamper for England, men trenger å prestere for en klubb på høyere nivå for å bli aktuell for landslagssjef Gareth Southgate.

The Hammers skal ha betalt 9 millioner pund, en sum som kan stige opp til 14 millioner pund gjennom bonuser. – Flynn Downes har skrevet under en avtale for de neste fem årene med to års forlengelse.

Les: Manchester United kaster seg inn i kampen om Arsenal mål

Les: Offisielt: AC Milan kjøper Junior Messias

Flynn Downes forteller han har vært Hammers fan hele livet: «Det har vært drømmen min siden jeg var liten gutt å bli med i denne klubben – det er et absolutt privilegium. Dette er klubben min, så jeg kunne ikke vært mer fornøyd»