Henter midtstopper som har vokst opp i Molde Fotballklubb

(c) Bilde: Kristian Fredrik Aasen Strande
Top Article ad

HamKam trenger å gire opp noen hakk om de har tenkt til å nå sitt mål om en retur til Eliteserien. Det kan tenkes at Kristian Fredrik Aasen Strande vil være et bidrag til det.

Midtstopperen som har vokst opp i Molde Fotballklubb har signert ut 2021-sesongen. – Foran forrige sesong meldte han overgang til Brattvåg. Nå er han altså klar for HamKam og OBOS-ligaen de kommende sesongene.

Les: Vil leie Moses og selge flopp

Kristan Strande var på prøvespill på Briskeby på høsten i fjor og fikk et godt inntrykk av klubben og var aldri i tvil om at han ønsket seg til HamKam noe han forteller om på klubbens sider «Jeg fikk et veldig godt inntrykk av klubben da jeg var på prøvespill her tidlig i november, så det var et enkelt valg da jeg fikk denne muligheten. Vi har hatt en fin dialog siden prøvespillet, så det var et stort ønske å komme hit»

Det unge midtstopper-talentet har ambisjoner som fotballspiller: «Målet mitt er å komme opp og fram. Derfor føler jeg HamKam er en fin klubb å gjøre det i. HamKam har også ambisjoner så det tror jeg blir en god match».

Sportssjef Espen Olsen er glad for å få inn en spiller han mener er i en perfekt alder. «Kristian er god med ball, duellsterk og er i en perfekt alder. Dette er en spennende spiller som vi skal utvikle til å bli eliteseriespiller på sikt, sportssjefen før han haster avgårde til Børstad for dagens økt».