Johan Guadagno

FC København har bare en tanke i hodet om dagen, gjenerobre tronen i dansk fotball. – På samme måte som Rosenborg her hjemme har storklubben gjort en rekke dårlige avgjørelser som til sammen tar bort det lille ekstra. – Hovedstadsklubben jobber på spreng frem imot sesongstart, i de nærmeste dagene kan vi forvente en rekke signeringer.

Skal jobbe profesjonelt og langsiktig

Et nytt kort i keeperkabalen er den 18 år gamle svenske keeperen Johan Guadagno som kommer fra Manchester United. Guadagno dro til den engelske storklubben fra svenske Brommapojkarna i 2019, tanken nå er å spille i FC København de neste tre årene.

Les: Slettes ikke sikkert Philip Zinckernagel spiller i Premier League til høsten

I den danske hovedstaden må han være med på å tette gapet etter at Stephan Andersen, som nylig stoppet i klubben, noe sportssjef Peter Christiansen snakket om i pressemeldingen. «Etter avskjed med Stephan Andersen har vi vært på utkikk etter en ung og talentfull keeper som kan utfylle Sten og Kalle i keepergruppen».

«Vi har fått det i Johan, og vi er sikre på at han gjennom den daglige treningen med Kim Christensen kan utvikle seg videre og bli en virkelig god keeper for oss på sikt.»

Les: John Obi Mikel har fått et mer lukrativt tilbud