Henter kantspiller fra Sarpsborg 08

(c) Bilde: Ull/Kisa: Kristoffer Normann Hansen

Ull/Kisa og Sarpsborg 08 er enige om en overgang, som gjør Kristoffer Normann Hansen til Ull/Kisa-spiller de neste 2,5 årene.

Klubben viser med all mulig tydelighet bare 3 uker før seriestart at de har ambisjoner om å gjøre det bra i OBOS-Ligaen.

Les: Melder overgang til OBOS-Ligaen

Kantspilleren kommer opprinnelig fra Larvik, i likhet med Sverre Martin Torp, og de to ble også lagkamerater da Normann Hansen ble hentet fra Larvik Turn til Sandefjord Fotball i 2010.

Året etter debuterte Normann Hansen for vestfoldingenes førstelag da han som 16-åring ble byttet inn med 21 minutter igjen å spille av Sandefjords Adeccoligakamp mot Mjøndalen.

Han fikk noen flere førstelagskamper, men det var etter et opphold i Fram Larvik i 2. divisjon han virkelig blomstret i Sandefjord fra 2014.

I 2014 var han involvert i 29 av 30 seriekamper for Sandefjord-laget, som på en suveren måte rykket opp til Eliteserien. Samme sesong ga også fire U21-kamper for Norge.

Året etterpå var Normann Hansen på banen i 26 av 30 kamper på norsk fotballs øverste nivå, stort sett fra start.

Sandefjord rykket ned igjen, men etter en god førstehalvdel av sesongen i 2016 ble han kjøpt av Sarpsborg 08 i sommerens overgangsvidu. I Østfold har han vært en del av en råsterk stall, som har kjempet i toppen av Eliteserien i 2016 og 2017.

Til sammen har han 11 serie- og cupkamper for Sarpsborg 08, men nå skal Normann Hansen fortsette fotballkarrieren i Ull/Kisa.

– Det blir spennende å komme hit. Jeg har gått en periode uten å vite helt hvor jeg skal spille. Nå er brikkene falt på plass, og gleder meg, sier Kristoffer Normann Hansen.

Han hadde opprinnelig kontrakt ut 2019 med Sarpsborg, men etter en god prosess er nå klubbene og spiller enige, og vi kan ønske Kristoffer hjertelig velkommen til Jessheim.

– Nå er jeg veldig sulten på å vise meg frem. Jeg har følt jeg kanskje hadde fortjent å spille mer, men sånn er det i fotballen. Nå blir Ull/Kisa et veldig fint steg for meg, forteller kantspilleren.