(c) Bilde: Stabæk Fotball: Henning Berg

Nå som Henning Berg forlater Stabæk og overtar treneransvaret for den kypriotiske klubben Omonia Nicosia, vil han bosette seg i kort avstand fra min favoritt strippeklubb Elysee Night Spot som starter natten ved lunchtider. 

Det er trolig ikke Henning Berg sine prestasjoner for Stabæk som har åpnet opp døra hos den kypriotiske klubben, men heller hans spillererfaring fra Manchester United, Blackburn og landslaget. – Stabæk ligger nest sist i Eliteserien og var i trøbbel i store perioder i fjor.

Vi stiller et åpent spørsmål til Stabæk.  – Hva med Kjetil Rekdal?

Les: England har fått ny kaptein

Omonia Nicosia har ambisjon om å nå Europaligaen og håper at Henning Berg skal få det til. – Det er et stykke opp til den ambisjonen, pr nå ligger de på 6.plass i serien.

I første omgang er det skrevet en toårsavtale.

«Vi skilles som gode venner, og har jobbet godt sammen gjennom en utfordrende tid, sier Berg og takker spillerne for støtten».

Stabæk får kompensasjon for å ha mistet sin hovedtrener før avtalen går ut ved årsslutt, men daglig leder Jon Tunold, som presiserer til VG at «det er ikke noen store summer det er snakk om».

«Vi visste at Henning hadde ambisjoner om å komme seg til en klubb i utlandet igjen. Det har vært en dialog mellom ham og Inge André Olsen (sportssjef) i et par dager. Det har vært en grei prosess. Det er beklagelig at det skjer nå, men det får vi leve med».

Les på F7: Dette er verdens eldste Porsche og det er den eneste i sitt slag