Hemmelig hastemøte om det som blir sommerens største overgang

Leroy Sané

Bayern München sportsdirektør Hasan Salihamidzic presser på for at de skal bli fort enige og holder derfor hemmelige møter med Leroy Sanes agenter. – Sommeren er nær og Sane blir sett på en garantist for en god sesong for den tyske storklubben.

Tyske Bild avslørte tidligere i dag et hemmelig møte mellom Bayern München sportssjef Hasan Salihamidzic og Manchester City-spiller Leroy Sanes agenter i selskapet LIAN Sports om det som trolig blir sommerens største overgang.

Les: John Obi Mikel river i stykker kontrakten og rømmer

De to partene møttes ifølge avisen forrige uke, og her skal den bayerske sjefen ha presentert en ‘femårskontrakt med meget gode betingelser’.

Det er to hovedgrunner til at Bayern trapper opp søket etter Sane nå. – De vil ta innersvingen på andre klubber før de er på ballen. Både Barcelona og Real Madrid følger med.

Les på Popidol: Judi Dench, Taylor Swift og Idris Elba i årets verste film

Og den andre grunnen er litt mer spesiell. I følge Bild ønsker Bayerns sportsdirektør å få en avtale på plass med Leroy Sane før han gjør om den midlertidige trener Hansi Flicks kontrakt til en permanent kontrakt.

Dette er fordi Flick åpenbart har Leipzig-spiller Timo Werner som sin foretrukne spiller, og hvis Flick blir en fast trener, kan han påvirke spillerkjøp.

Selv søkkrike Bayern kan ikke kjøpe både Leroy Sane og Timo Werner i sommer. Derfor må Salihamidzic være rask.

Allerede i vinter ryktes det at Leroy Sane var på Bayern, og den gang erkjente Manchester City manager Pep Guardiola at det kunne skje.

«Det er opp til Leroy, agentene hans og klubben. Jeg er ikke involvert i det. Jeg tviler ikke på ham og hans egenskaper, men alle har sin egen familie, ønsker og drømmer. Sammenlignet med det kan jeg ikke gjøre mye annet», sa Guardiola den gangen.

Ifølge avisen skal Salihamidzic fortsette å forhandle med Leroy Sane-leiren de kommende dagene.


24 år gamle Leroy Sane var en av de store spillerne i Manchester Citys gyldne sesong forrige sesong, men en alvorlig skade i august har holdt ham ute til slutten av februar, hvor han gjorde comeback på klubbens reservelag.

Ved en overgang kan den fartsfylte kantspilleren også kunne spille Champions League neste sesong – en turnering som Manchester City har blitt utelukket fra på grunn av brudd på økonomiske regler.