On fire! (foto: villareal, twitter)

Denne gangen dreier det seg ikke om Pedri, 19-åringen Barcelona-manageren påstår er det største talentet i verden. På søndag viste Yeremi Pino at det er andre tenåringen i La Liga som kan trille ball.

Villareal skulle opp mot Espanyol, poeng som kan bli avgjørende for Villareal i kapring av Champions League-kvalikplass. Høyrevingen Pino tok på seg ansvaret for at tre poeng ble satt inn på Villareal-kontoen.

Les: Leeds henter inn en dyktig, men kjedelig erstatter for Marcelo Bielsa

Ekte hattrick i første omgang! Den første scoringen kom på hodet etter 14 minutter, seks minutter senere ny scoring på corner, ny scoring minuttet før pause.

Og hva gjør 19-åringen etter pausen? Ny scoring etter syv minutter spill!

Espanyol fikk redusering ved Keidi Bare, men hjalp lite mot Pinos sitt målkalas. Kampen endte 5-1 til Villareal, som nå passerte Barcelona på tabellen (Barca har riktignok to kamper til gode). Kåringen av rundens spiller i La Liga blir ikke så vanskelig å forutse.

Les: Mbappé hamrer seg forbi Zlatan