Helt utrolig, Martial er nå i samme boks som Eric Cantona

565
Alt er mulig i denne drakta, Anthony. (foto: united, twitter)

Anthony Martial har vært et trist syn i altfor mange kamper de siste to sesongene. Da blir det nesten litt utrolig å sammenligne ham med legenden over alle United-legender.

Men det er faktisk tilfellet.

Eric Cantona var mannen for de største anledningene, og er den eneste i United-drakt som har dratt til med scoringer i tre Manchester-derbyer på rad. Og på søndag var det den gjenoppstandne målscorer Martials tur til å sette inn sin tredje.

Les: Bekreftet: Solskjær og United la inn bud på tidligere Liverpool-spiller

Som den andre spilleren i klubbhistorien. På et fikst og genialt frispark fra Fernandes åpnet City-døren seg for Martial, som smalt inn scoringen som dyttet kampen i Uniteds favør.

Selv om Martial kan plasseres i samme boks som Big Eric, er det fortsatt et stykke igjen til å matche City-dödaren helt. Cantona gav seg nemlig ikke før han hadde satt inn scoringer i fem derbykamper i perioden mars, 1993 og april 1996.

Martial står nå med fire scoringer på de siste seks kampene og har blitt et symbol på skiftet som skjedde på Old Trafford fra januar 2020.

Og når prestasjonene dine begynner å sammenlignes med franskmannen med den potente skjortekragen, da blir det meste mulig.

Les: Fernandes og United sendte Bernardo Silva i skammekroken