Klarer neppe å beholde brunfargen i Belgia. (foto: nice, twitter)

Den belgiske journalisten Guillaume Raedts følger Anderlecht tett for Sudinfo og sitter nå og klør seg i skallen. Hvorfor i huleste har Anderlecht og fotballdirektør Jesper Fredberg signert Kasper Schmeichel? For Raedts kan overgangen ødelegge den etablerte keeper-planen i klubben.

-Mediene her nede forstår ikke denne overgangen, for Anderlecht har ikke bruk for en ny keeper, begynner Raedts til Bold.

LES: Blokkerer salg av spiller de har på salgslista

-Anderlecht hentet Dupé i sommer, og han har fått en virkelig god start på sesongen. Andrekeeper Coosemans har nettopp forlenget. Han aksepterer sin rolle, mens det er unge keepere som kan supplere. Så en ny keeper var virkelig ikke en prioritet eller en nødvendighet, fortsetter journalisten.

-Vi undrer på hvorfor klubben har gitt Schmeichel kontrakt, for han kommer bestemt ikke til klubben for å være nummer to. Han sikter mot å nå 100 landskamper for Danmark og må spille. Han dro jo nettopp fra Nice fordi han var andrekeeper der, sier Raedts.

-Anderlecht får styrket sine rutiner «i garderoben», men det er fare ved Schmeichels ankomst. Det risikerer å skape usikkerhet i Dupés hode og skaper kanskje en ukomfortabel situasjon hvis hierarkiet mellom de to endrer seg. Dupé kan virkelig miste selvtilliten med det her, advarer den belgiske journalisten.

LES OGSÅ: Mektig lei Everton-spillers syting