Den tidligere eskorten Helen Wood har på gang en «fortelle alt» bok som skal avsløre hennes omgang med kjente personer. Vi regner med at en del skjelver i buksene når boken «A Man’s World» kommer ut neste måned. – Først ut i rekken er en historie om Wayne Rooney som hun omtaler som både hyggelig og forsiktig. 

Mens Rooney sin kone Coleen var gravid skal han ha betalt Helen Wood og en venninne Jenny Thompson 1000 pund for en natt sammen på femstjerners Lowry Hotel i Manchester. (Samme hotel, hvis jeg ikke husker feil var der Ole Gunnar Solskjær bodde mens han var midlertidig manager)

 

Les: Rooney skrudde MLS-klubben sin til topps

Wayne Rooney hadde angivelig sex med Helen Wood i 2009 mens Coleen var gravid i femte måned med deres første sønn Kai.

Øyeblikkelig etter de hadde hatt trekantsex angret Wayne Rooney, Wood forteller:  «Jeg vil aldri glemme Waynes ansikt etterpå da vi lå i sengen sammen».

Til Mail on Sunday forteller hun at all farge hadde forlatt ansiktet hans og at Rooney gråt stille før han tok seg sammen.

«Etter at vi hadde sex, tok han opp det faktum at han snart ble far».

Jeg spurte ham om han hadde det bra, og han svarte: «Jeg vet ikke hvorfor jeg nettopp har gjort det.». Den 32-åringen hevdet at deres møte varte i 12 minutter.

Det var ifølge Wood, Jenny Thompson som gikk til pressen med historien til tross for at hun fortalte at også hun hadde en sønn og at informasjon om deres møte ikke måtte komme ut.

Les på Popidol: Radja Nainggolan satte årets beste volley mot Juventus

Helen Wood

Vi har funnet frem disse bildene for å forsøke å forklare hvorfor Wayne Rooney betalte 1000 pund for en natt. – Og, hvis du lurer, Helen Wood er kjent i England og har vært med i Big Brother.