(c) Bilde: HamKam: Geir Frigård, Kjetil Rekdal og Espen Olsen

Etter å ha faktisk reddet HamKam sitt videre liv i OBOS-Ligaen var det knyttet litt spenning til om Kjetil Rekdal ville bli værende eller gå tilbake til en tilværelse som ekspertkommentator på TV. (Nei egentlig ikke) .

Nå har både klubb og hovedtrener bekreftet de har signert en avtale for de neste to årene.

Les: Jørgen Strand Larsen er for god til å bare være nødlandslagsspiss

Den tidligere landslagskapteinen har hatt stor suksess på Hamar og ledet klubben fra nedrykksstrid til en plass komfortabelt utenfor fare.

Sportssjef Espen Olsen og assistenttrener Geir Frigård forlenger også sine kontrakter med “Kamma”.

«For HamKam var det svært viktig å signalisere både kontinuitet og større sportslige ambisjoner. Å velge Olsen, Rekdal og Frigård i nøkkelroller de neste to sesongene er noe vi i HamKam Fotball tror sterkt på. I 2020 var oppgaven å berge plassen i divisjonen etter en meget tøff sesongstart, noe spillerne og det styrkede sportslige apparatet klarte på imponerende vis. I 2021 er målet etablere oss blant de seks beste, sier daglig leder John Anders Rise, som kort beskriver trioen slik:

Sportsjef Espen Olsen levert et sterkt overgangsvindu i høst og kommer fortsatt til å være viktig for klubben både med spillerlogistikk og som bindeledd mellom utviklingsavdelingen og A-laget. Sportssjef Espen Olsen kommer til å kombinere jobben som sportsjef i HamKam med en 50 prosent stilling på Wang Toppidrett, Romerike.


Hovedtrener Kjetil Rekdal har i høst vist at han er rett mann til å lede laget og klubben mener han også er rett mann til å bringe oss videre opp. Kjetil er en vinner og jakter alltid på forbedringer og suksess.


Assistenttrener Geir Frigård har en vanvittig arbeidskapasitet, er tydelig og er faglig og pedagogisk sterk. Hans erfaring med unge spillere på krets og landslag nyter vi veldig godt av.

Les på F7: SAS låner 1,5 milliarder av GIEK