Vil høre mer jubel i Paris.

Mauri Icardi, som har havnet litt i skyggen av Paris Saint-Germain sitt enorme stjernegalleri er start ønsket av Keiseren av Roma, Jose Mourinho. Spissen som har vært litt skadet sist sesong fikk bare med seg 11 starter og ønsker seg, etter kraftig påtrykk fra kone Wanda Nara, en retur til Italia.

Hvis den 28 år gamle spissen returner til Italia vil det sette i gang en heftig dominoeffekt.

Les: Football-Insider: Nagelsmann har blinket ut Lewandowski-erstatteren

Italienske La Repubblica melder nå at Icardi og hans kone, også en agent, er i samtaler med Roma om et lån. La Repubblica spår at PSG kan akseptere et to-årig lån med et obligatorisk kjøp på omtrent rundt 350 millioner kroner.

Mauro Icardi var Inter Milan spiller i seks år før han dro til den franske hovedstaden.

I fjor sommer var Roma sin veteran spiss Edin Dzeko svært nær en overgang til Juventus, men manglende tilgjengelig erstatter stanset den overgangen. – Det problemet vil bli løst ved Icardis ankomst.

To overganger er litt lite for å kunne skryte på seg en dominoeffekt, så her kommer den. Paris Saint-Germain har holdt igjen en overgang for Cristiano Ronaldo både på grunn av pris og plass. Juventus vil senke prisen ytterligere for Ronaldo med Dzeko på plass og PSG vil har mer rom.

Les på Engelske Klubber: Ventetiden er over hos Queens Park Rangers: Stefan Johansen har kommet for å bli

Så for å oppsummere:

  • Mauro Icardi til Roma.
  • Edin Dzeko til Juventus.
  • Cristiano Ronaldo til Paris Saint-Germain.