Håvard Storbæk blir ikke med Sandefjord opp i Eliteserien

Håvard Storbæk ønskes lykke vil videre.

Etter en treg start i OBOS-Ligaen begynte de på fart på føttene da det ble varmere i været. – Nå er de klare for direkte opprykk, men det blir uten Håvard Storbæk som har bestemt seg for å gjøre noe annet enn å spille ball. 

Håvard Storbæk har spilt over 100 kamper for Sandefjord Fotball, og velger nå å søke nye utfordringer etter sesongen.

Les: Det kan gå mot en løsning: «Christian Eriksen er fullt dedikert»

Sandefjord skriver på sine sider at om sin veteran:  Har hatt en fantastisk fotballkarriere, og har blant annet spilt i Odd, Haugesund, Nybergsund og Sandefjord Fotball. Nå starter et nytt kapittel utenfor fotballbanen.

Nyheten om at Håvard nå søker nye kapitler ble offentliggjort noen minutter før kampstart, da SB hadde sitt live-studio direkte fra kontorlandskapene på Komplett Arena. Det ble emosjonelt for mange, og ikkeminst Håvard selv som fikk sin hyllest ved innmarsjen til lørdagens opprykkskamp. Les mer om hva Håvard Storbæk sier tilsb.no her.

Sandefjord Fotball kommer tilbake med et dypere intervju med Håvard Storbæk i nærmeste fremtid. Vi takker Håvard Storbæk for den fotballspilleren han har vært for klubben. En mann med lederskap, sterk karakter, vilje og ikke minst en herlig fotballspiller. Vi kommer til å savne Håvard i garderoben, og både på og utenfor banen.

Les: Spørsmåltegn ved tre United-spillere før kampen mot Bournemouth