Håvard Flo er meget fornøyd med landslagsveteran

(c) Bilde: Sogndal Fotball: Kjetil Wæhler

Evigunge Kjetil Wæhler har rukket å bli 42 år, han har bestemt seg for å fortsette karrieren i et år til og det er Sogndal meget fornøyde med. 

Kjetil avsluttet egentlig sin lange, flotte karrière etter 2016-sesongen i Vålerenga, men lot seg lokke til Sogndal av sin gode kjenning Eirik Bakke i fjor vår.

Lar seg lokke ut av godstolen nok en gang

Sogndal har hatt en god sesong på livet i OBOS-Ligaen, det startet med 3 uavgjorte kamper, med seier i de to siste. Etter å ha vunnet over Kongsvinger og Notodden har de klatret opp på 5.plass med 9 poeng.

«Me er svært nøgde med at Kjetil har sagt ja til å bli med oss ein sesong til. Han er i gong på feltet, og blir ei viktig brikke for oss både i kamp og ikje minst i treningskvardagen, serier» sportslig leder Håvard Flo til egen web og fortsetter: «Kjetil var svært viktig for oss i fjor. Med sin rutine stod han fram som eit eksempel for det unge mannskapet vårt, og han var ein viktig mentor både på og utanfor bana. Dette er ei rolle han og vil bekle i 2018»

Kjetil Wæhler har spilt for Wimbledon, Moss, Vålerenga, Aalborg, IFK Göteborg og Sogndal, han startet sin karriere i Lyn.

Kjetil har spilt 32 landskamper for Norge, sist han var en del av landslaget var i 2013.

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp