(c) Bilde: FKH: Vegard Skjerve

Haugesund er i ferd med å seile inn på en 4.plass i Eliteserien, noe som for de aller fleste eksperter er overraskende bra. En av klubbens profiler Vegard Skjerve har bestemt seg for at når sesongen er ferdig er det slutt. 

Haugesund er ikke i tvil, de ønsker at den 30 år gamle forsvarsspilleren skal fortsette.

Les: Guardiola har fått sin egen Iniesta

Nå bekrefter forsvarsspilleren overfor Haugesunds Avis at han er gir seg som toppfotballspiller etter at kontrakten med Haugesund går ut etter sesongen.

«Jeg har drevet med dette i elleve år nå. Fra neste år skal jeg prioritere andre ting. Så da blir det å legge fotballskoene på hylla», sier Rennebu-mannen, som flytter hjem til Trøndelag med familien.

Les på F7: Stortinget inviterte russisk storspion til IT seminar

Vegard Skjerve har spilt for Haugesund siden 2008, han kom da fra Rosenborg sin ungsomssatsning. Han har spilt over 250 kamper for klubben.

Allerede i sommer skjønte vi at noe var på gang, før serien hadde han følgende å si til Eurosport da de snakket om fremtiden:

«Det er en helhet med familie og unger, så det er noe jeg må tenke på. Hva som skjer, det vet jeg nesten ikke selv enda. Nå er Haugesund på banen, så får vi se hva som kommer der. Vi får ta en helhetsvurdering på om det blir familie eller om man skal fortsette med å spille fotball».

Denne sesongen har han spilt 22 av 23 kamper for Haugesund.