Det nærmeste Joshua King kom en retur til Manchester United var en kort kontrakt med Everton som det ble tidlig klart ikke ville fornyes. – King fikk 11. kamper med innbytterpuls for Everton i vår før han i sommer ble klubbløs igjen.

Tidligere i dag var han tilbake på Goodison Park i aksjon mot gamle lagkamerater i Watford drakt. Klubbens nye manager fikk Claudio Ranieri noe å glede seg over etter at han debutkamp mot Liverpool ble totalslakt. (0 -5)

Les: Mats Hummels viste Haaland hvordan det skal gjøres

Watford gjorde akkurat som de ville og Joshua King kom med et ultimat takk for sist og serverte et hattrick, Ekstra imponerende er det faktum at de var bak to ganger, men endte med å vinne med hele 5-2.

Etter 77 minutter var stillingen 2 – 1 til Everton etter full tid 5 – 2 til Watford!

Ved seier kunne Everton klatret opp på topp fire og Watford ved tap for alvor ski ned mot rød sone. – Tom Davies, som ikke spilte for Everton i klubbens siste kamp mot West Ham, var med fra start, og han kvitterte for tilliten etter tre minutter, han ble nydelig spilt frem av Demarai Gray.

Så endelig!! ti minutter senere fikk Joshua King sitt første mål i Premier League siden 26.juli 2020!. Den norske spissen skled inn 1 -1 målet etter et hjørnespark.

Les på Engelske Klubber: United-stjerner usikker før møte med Liverpool

Etter 63 minutter stupte Richarlison inn 2-1. Keane var involvert også denne gang da han leverte et flott innlegg. Det skulle ikke holde for de blåkledde.

Juraj Kucka stanget inn utligningen, før King sekunder senere sendte fikk ballen alene med Jordan Pickford og sendte ballen sikkert i mål til 3-2.

Sju minutter senere la han på til 4-2 etter en fin soloprestasjon i feltet. Han vendte bort en Everton-forsvarer før han sendte ballen i mål. Innbytter Emmanuel Dennis gjorde til slutt 5-2-scoringen.

Det var Kings første mål i Premier League siden han scoret for Bournemouth 26. juli 2020 i nedrykkssesongen. Han ble i februar hentet til Everton, der tilliten lot vente på seg. Før årets sesong gikk han til Watford.

Les: Ikke lenger noen tvil om at Donny van de Beek sitter og gnisser tenner

Joshua King hadde følgende å si til BBC Sport etter kampen. «For å være ærlig gikk vi inn til pause og følte at vi i det minste kunne få uavgjort. Selv da Richarlison scoret, hadde jeg en følelse av at vi ville få noe ut av denne kampen. Da vi scoret headermålet (2-2) vokste troen i laget.»

«Du må begrave Liverpool -kampen. De gjør det bra for øyeblikket og er trolig det beste laget i ligaen sammen med Manchester City. Denne kampen var så viktig for vår selvtillit. Jeg tror denne kampen, spesielt andre omgang, vil få oss til å presse på videre.»

  • «Vi trengte seieren i dag. Det er en fantastisk gjeng med som jobber sammen. Det er en lagsport, og noen ganger scorer jeg ikke, andre ganger scorer jeg. Uansett hvordan jeg kan bidra – mål eller assists – er jeg fornøyd».
  • «For en angriper handler det om selvtillit. Jeg hadde en forferdelig sesong i fjor. Hver spiss får tillit når du begynner å score»

Watford ligger på 14. plass i Premier League, hvor de er notert for ti poeng etter ni kamper.

Everton – Watford 2-5
Premier League
3′ 1-0 Tom Davies
13′ 1-1 Joshua King
63′ 2-1 Richarlison
78′ 2-2 Juraj Kucka
80′ 2-3 Joshua King
87′ 2-4 Joshua King
90′ 2-5 Emmanuel Dennis