Ralph Hasenhuttl

Ralph Hasenhuttl har akseptert «100 prosent ansvar» for det verste resultatet i Southamptons historie, men han er usikker på hvordan det ydmykende 9-0 tapet for Leicester vil påvirke spillerne hans.

Saints-sjef Hasenhuttl har en stor jobb å gjøre etter at Brendan Rodgers ’Foxes kjørte over dem på St Mary’s.

Les: Nådeløs Brendan Rodgers efter 9-0: Vi ville straffe dem

Hat-trick fra Ayoze Perez og Jamie Vardy hjalp Leicester å tangere den største Premier League seieren gjennom tidene, samtidig tok de rekorden for den største borteseieren i den øverste engelske divisjonen.

Southamptons tap var det største siden klubben ble grunnlagt i 1885. De har tidligere tre 8-0 tap på samvittigheten, hvorav den siste kom mot Everton i 1971.

Østerrikske Hasenhuttl, hvis lag nå står overfor skremmende back-to-back-kamper i Manchester City i Carabao Cup og liga, sier han må vente med å analysere den psykologiske effekten på troppen hans.

”Vi får se hva dette vil gjøre med teamet vårt. Jeg kan ikke gi deg svaret nå. Jeg kan gi deg svaret etter de neste kampene, ”sa Hasenhuttl.

“Jeg tar 100 prosent ansvar for det som skjedde.

”Vi må be om unnskyldning for det som skjedde og reise oss igjen.

“Du kan kalle det hjelpeløs, du kan kalle det hva du vil. Det var en katastrofe.

«I hele mitt liv hadde jeg ikke en kamp som dette, og jeg tenkte også at dette ikke kan skje.»

Saints kampforløp ble alvorlig skadet av den tidlige utvisningen av Ryan Bertrand, som ble den første Premier League-spilleren som ble sendt ut etter en VAR avgjørelse.

Foxes-sjef Rodgers mener at teamet hans utvikler seg til en nådeløs styrke.

«Samlet var det en helt enestående natt og strålende for supporterne å reise hele veien ned hit på en våt kveld,» sa Rodgers.

“For å se laget score ni mål og være veldig fokusert, forhåpentligvis vil de være veldig stolte.

«Det viser at vi tar skritt for å være et hensynsløst lag.»

 

[yop_poll id=»3″]