Harry Wilson har skutt seg inn i hjertet til Jürgen Klopp

(c) Bilde Liverpool FC: Harry Wilson

Harry Wilson vil sannsynligvis ikke få plass i start elveren så lenge spillere som Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino er i troppen. – Eller er det faktisk mulig? -Han har spilt alle Liverpools treningskamper i sommer, men det var først i kamp nummer sju han viste det som gjorde 22-åringen brennhet i Derby forrige sesong. 

Harry Wilson har en eksepsjonell skuddfot, han sendte avgårde en kanon fra 25 meter i gårsdagens kamp mot Lyon som Liverpool vant 3 -1.

Les: Vender blikket mot Wilfred Zaha etter Arsenal kapret Nicolas Pepe

«Han viser hva han kan. Han har en venstrefot helt utenom det vanlige. Harry Wilson skyter seg inn i planene til Jürgen Klopp. Wilson har lyst til å gjøre det umulig å komme utenom ham», utbrøt TV 2-kommentator Peder Mørtvedt etter at målet var et faktum.

På utlån hos Derby i Championship forrige sesong, og produserte han 15 mål og tre assist på 40 kamper i ligaen.

Ifølge Liverpool Echo skal Klopp vært interessert i å bruke sommeren til å se nærmere på Wilson, samtidig som både Bournemouth og Newcastle skal være interessert i ham. Men det er et problem. Liverpool ønsker ikke å selge Wilson til en liga-rival og etter det han han viste frem i går begeistret han manager Jurgen Klopp. – men det kan være lurt å låne ham ut.

Det er noen få dager igjen å bestemme seg på. Summen vi snakker om ved salg skal være 291 millioner kroner.

Les: En meget fornøyd sportssjef Thomas Berntsen overrasket over egen signering