Harry Wilson forlater Liverpool – har blitt for god

535
Scorer når han får spilletid. (foto: wilson, twitter)

Han startet for Liverpool som niåring. 11 år senere har han gitt opp klubben i sitt hjerte.

Harry Wilson har gått gradene gjennom Liverpools fotballakademi, og ble tatt inn i varmen hos førstelagstroppen i 2015 på preseason-turneringen i Thailand.

18. januar 2107 kom den store dagen for unggutten. Da fikk han sin debut på førstelaget som innbytter for Philippe Coutinho i 1-0-seieren over Plymouth Argyle i FA-cupen. Neste sesong ble har kåret til Liverpool Academy Players’ Player of the Year.

Hos Liverpool er ikke dette nok for å spille seg inn på Klopps lag.

Energibunt. (foto. wilson, twitter)

Les: United har endelig bestemt seg om James Wilson

For å få spilletid, ble angriperen sendt på utlån til Hull City i 2018, for deretter å sendes til Frank Lampard og Derby forrige sesong. Her har Wilson imponert grådig, og bidro til at Derby nesten tok skrittet tilbake til Premier League.

18 scoringer denne sesongen har gitt waliseren troen på at han fortjener mer enn Liverpool kan tilby, og ifølge Daily Mail har 22-åringen bestemt seg for å slutte hos Liverpool.

Er noe Gerrard over skuddfoten. (foto: wilson, twitter)

Les på Helsesjefen: Hvordan påvirker sukker kroppen vår?

Dette har sendt et kobbel av klubber på tur til Wilson for å overbevise unggutten om at de sitter på det beste tilbudet for Liverpool-spilleren.

Ifølge avisen har Crystal Palace, Newcastle og Southampton sendt ut sine røyksignaler.

Les: Forsvarsspiller forlater United til sommeren

Og ikke nok med det. Klubber fra Tyskland og Spania har også skjønt hva som bor i spilleren Liverpool nå må gi slipp på.

Liverpool har tjent godt på unge spillere som Dominic Solanke og Jordan Ibe, og når Wilson har bestemt seg for å finne seg en klubb der han kan tilbys spilletid, kommer det til å sildre inn noe pund etter Wilsons utnyttelse av utstillingsvindu hos Derby.

Høres ut som et godt brudd for begge parter. Samtidig tenker vi at Liverpool om noen år vil angre på at de slapp waliseren.

Les: André Villas-Boas tilbake som manager