Harry Redknapp. Bilde © Specsavers

Du må snart ta ibruk begge hendene for å regne ut hvor mange ganger Harry Redknapp har «sluttet» som pensjonist for å igjen ta fatt på en ny klubb i krise. – Den 76 år gamle Spurs-, Southampton- og QPR-manageren vil overta et lag som tapte alle sine 22 kamper forrige sesong med en svimlende -191 målforskjell.

Hovedsponsor er natulig nok Specsavers

Det dreier seg om Swansea Senior League laget Cwm Albion. Blant stjernespillerne finner du 73 år gamle John Rees, som har vært i klubben i over 50 år; for ikke å nevne Jamie MacDonald, målvakten som ikke har klart å holde nullen på 10 år.

Les på F7: Amazon er ute av den nye ufattelig store Premier League TV-dealen

Det er også en sterk familieberedskap i form av far og sønn-duoer, Colin og Dan Gill, og Ian og Logan Stephens.

Redknapp håper på en gjenoppblomstring under hans veiledning. «Da jeg fikk oppringningen fra Specsavers, visste jeg ikke hva jeg kunne forvente»

«Lagets forskjell på 191 mål fanget meg absolutt, men etter å ha møtt guttene kan du ikke tvile på deres besluttsomhet. De er en veldig nær enhet, og deres harde arbeid begynner allerede å gi resultater.»

Redknapps innflytelse begynner allerede å smitte av på spillerne hans, med Cwm Albion som sikret sin første seier på tre år i sin siste kamp – en 4-3-seier mot Tennant Colts.

Les: Ikke mange takker nei til tilbud fra Liverpool – Mikkel Duelund er en av de få

«Med riktig trening og veiledning håper jeg at disse seirene vil fortsette gjennom sesongen,» la Redknapp til.

76-åringen sier også at han er opptatt av å hente Niko Kranjcar til klubben. «Vi skal grave ham ut, bringe ham ned.» (39 år gamle Zlatko «Cico» Kranjčar, er en tidligere kroatisk fotballspiller og landslagstrener. Kranjčar tilbrakte det meste av ungdomstiden i Dinamo Zagreb, og ble senere kaptein.)

Etter et landsomfattende søk ble Cwm Albion tildelt tittelen «Specsavers’ Best Worst Team» etter å ha slått 2000 grasrotlag til den såkalte prestasjonen.

Cwm Albion-trener Dan Gill er forståelig nok glad for å ha den tidligere West Ham-sjefen involvert.

«Å ha Harry om bord for sesongen er det største som har skjedd med klubben vår siden jeg begynte da jeg var 16 år gammel,» sa han.

«Han er en stor inspirasjon for meg selv og guttene, og vi kan ikke vente med å begynne å trene med ham.»

Cwm Albions reise vil bli dokumentert av Specsavers gjennom fotballsesongen 2023/2024 i en serie episoder, fortalt av Jill Scott, tilgjengelig for visning på en dedikert YouTube-kanal.

Episode én og to er tilgjengelige for å se nå, med ytterligere seks episoder vil bli utgitt månedlig frem til mai 2024.