Harry Maguire ikke med i troppen mot Atalanta

Har all grunn til å smile. (foto: leicester, twitter)

Den aller siste treningskampen før det braker løs for Leicester i Premier League mot Wolverhampton 11 august er mot Serie A laget Atalanta i kveld. – Leicesters store stjerne Harry Maguire er trolig på vei bort fra klubben i en gigantovergang.  

Det er Telegraph som melder at Harry Maguire er utelatt fra troppen til Leicesters siste treningskamp før Premier League-start, og at en overgang verdt 90 millioner pund (ca 1 milliard norske kroner) til Ole Gunnar Solskjærs Manchester United nærmer seg.

Les: ESPN: Manchester United mangler bare 160 millioner kroner for toppsignering

Ifølge Sky Sports har Maguire gitt beskjed om at han ønsker en overgang til Manchester United.

1. Evig skrolling
For eksempel Facebook, Twitter og Instagram har en funksjon der det aldri går tomt for innhold, uansett hvor mye du scroller. I tillegg lastes det inn nytt innhold automatisk om noe forsvinner, som igjen holder brukeren lenger inne i appen.

2. Ingen stopp
Når programvaren eller appen er designet sånn at det aldri kommer naturlige pauser fra innholdet for brukeren.

Instagram skjuler antall likerklikk

3. Autoavspilling
Hos for eksempel Facebook begynner videoer i feeden å spilles av automatisk, uten at du har trykket «play» selv. Dette vil ikke være lov lenger.

4. Belønninger
Det er her «snapstreaks» kommer inn – som er en slags belønning for at du bruker Snapchat mye. Det samme gjelder troféene og emojiene i samme app, og dette er et virtuelt belønningssystem mange apper baserer seg på. Siden dette kan være avhengighetsskapene, vil lovforslaget også forby dette.

Enn så lenge er dette kun et lovforslag i USA. Skulle det bli vedtatt, er det derimot stor sjanse for at aktørene bak disse appene vil vurdere praksisen sin, også i andre land, ifølge Tek.no.