Harry Kane kysser som vanlig kongens ring. (foto: Bayern München)

Harry Kane og Bayern München er videre til semfinale i Champions League. Vaklende Thomas Tuchel er igjen på offensiven. Han har vist han kunne lede et på hæla Chelsea-lag til tittelen i 2021, det samme kan skje med Bayern. Likevel, Tuchel er ferdig etter sesongen, med eller uten CL-tittelen. Spenningen er derfor stor, hvem skal lede toppscorer Kane og Bayern neste sesong? En agent letter nå ikke helt ufrivillig på sløret.

Denne uken meldte tyske Sky Sports Julian Nagelsmann og Bayern-ledelsen var i prosess med flere samtaler, en retur for treneren som ble sparket i mars 2023 vil være overraskende, men likevel logisk.

LES: Superlegenden Romario gjør comeback!

Forrige uke meldte sjefen for det tyske fotballforbundet at Julian Nagelsmann var ønsket videre i jobben som landslagstrener også etter EM-sluttspillet, men at 36-åringen har tilbud fra flere storklubber. Avgjørelsen skal bli tatt i løpet av de kommende ukene.

På spørsmål om Naglesmann er i forhandlinger med Bayern, ser agenten til den tyske landslagstreneren ingen grunn til å skygge unna spørsmålet.

-Jeg ville vært litt dum overfor media hvis jeg sa at vi ikke har noen forhandlinger. Vi har selvfølgelig samtaler nå, sier Volker Struth til podcasten ‘spielmacher – 360Medias,

ENGELSKE KLUBBER: Utstøtt Manchester United-spiller åpner for retur til Old Trafford – på én betingelse

Som heller ikke trenger å skjule at tilbudene er mange og at avgjørelsen kommer raskt.

– Bør Nagelsmann returnere til Bayern eller hva gjør han? Det avgjøres i løpet av de nærmeste dagene. Det avgjøres raskt. Det ville være totalt tull å si at vi ikke snakker med interesserte. Uten å ville si hvem interessentene er. Alt jeg kan si er at det ikke bare er Bayern München, kommer det fra agenten.

Nagelsmann har vært sterkt linket til jobben hos Borussia Dortmund, men etter avansementet til CL-semifinalen, hevder lokalavisa Ruhr Nachrichten Dortmund-ledelsen kommer til å belønne Eden Terzic med å ikke bli dumpet i sommer som planlagt.

Nagelsmann er ikke typen til å akseptere at han fortjente å få sparken for jobben han gjorde hos Bayern München forrige runde, når tilbudet nå ligger på bordet og betingelsene er gode, kommer 36-åringen til å takke ja.

OPPDATERT: Feil, fredag signerte Nagelsmann forlengelse med det tyske fotballforbundet.

Alt du trenger å vite: Union Berlin – Bayern München