The Kane. (foto: tottenham, twitter)

Harry Kane er i limbo. Englands finest forventer at han slipper ut av kontrakten med klubben han har tjent lojalt, men skulderen fra Daniel Levy har vært iskald.

Fortsatt borte fra trening, ser det ut som Kane kan gå glipp av Premier League-start mot Manchester City, en kamp Nuno Santo garantert vil mislike å spille uten Premier Leagues assist -og målkonge.

Les: Wilfried Zaha gir neppe fra seg muligheten til å være med på noe stort

Det bærer mot full konflikt, en konflikt som kan endre ettermælet til Kane. For Jamie Garragher er ryktet til en spiller like viktig som trofeer.

-Jeg har ingen problemer med at han (Kane) vil gå til City, men måten han prøver å gjøre det på ved å ikke dukke opp på trening, det er bekymringsfullt, begynner Garragher til The Telegraph.

Steven Gerrard vurderte sterkt en overgang til Chelsea i 2006 for å vinne trofeer.

-Min melding til Harry er den samme som til Stevie (Gerrard): Ikke ødelegg ryktet ditt for dette – alltid tenk på navnet ditt og din posisjon i bransjen. For meg, dette er like viktig som trofeene Harry kan vinne, skriver Garragher.

Les på Engelske klubber: Jack Grealish klar for å gjøre seg skikkelig upopulær

Fortsetter konflikten og Spurs-supporterne opplever at Kane svikter dem mens han fortsatt har kontrakt, kan dette bli noen gedigne kaffeflekker på CV´en til Kane.

Kun rødt. (foto: liverpool, twitter)

Steven Gerrard ble, og ga seg på en verdig måte. Nå er Liveprool-ikonet på stø kurs mot å returnere til Anfield en vakker dag som manager. Carragher har et godt poeng, Kane. Bytt klubb, men gjør det på en respektfull måte. Spurs-supporterne fortjener det.

Les: QPR-manageren digger Stefan Johansens spesialkompetanse