Har vært med hele veien, vil fortsette oppturen

(c) Bilde: HamKam: Truls Jevne Hagen

HamKam er i en god driv, de har hatt «samling i bunn» og klarte å kvalifisere seg til årets OBOS-Liga. Klubben er gjennomorganisert og vi bør ikke avskrive de som et av lagene som vil befinne seg helt i toppen og kjempe om opprykk til Eliteserien.

Vi tror det enda vil ta litt tid, men at HamKam skal tilbake i toppen av norsk fotball er vi overbevist om.  En av deres veteraner Truls Jevne Hagen som har vært med hele veien er er klar for nok en sesong i grønt & hvitt!

Modølen gå inn i sin femte sesong med 232 kamper bak seg. 

Truls som har spilt fotball siden han klarte å gå gleder seg over og endelig være klar for nok en sesong med toppfotball.

– Fotball er det morsomste jeg gjør, og jeg føler jeg har mer å gi på toppnivå og da har HamKam alltid vært førstevalget, forteller Truls Jevne Hagen.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på den kommende sesongen. Laget, klubben og alle som er glad i HamKam må ta med seg den positive følelsen og selvtilliten vi bygde opp gjennom fjorårets sesong, fortsetter modølen. VI kommer til å møte tøff motstand hver kamp, så det gjelder å være påskrudd fra første spark for å kjempe om hvert eneste poeng, avslutter den allsidige krigeren.

Hovedtrener, Kevin Knappen var naturligvis en glad mann når signeringen av Truls var i boks.

– Det er ingen tvil om at Truls var en vi ønsket oss fra starten av, noe som strandet på forhandlinger og frister tidligere i vinter, starter en fornøyd hovedtrener før han fortsetter.

– I starten av forhandlingene var jeg litt usikker på om motivasjonen hans var høy nok, men det han har vist i vinter har gitt meg gode svar på at motivasjonen absolutt er der vi ønsker å se. Med all den erfaringen Truls har både på og utenfor banen er dette en signering vi har ønsket oss i lengre tid, avslutter Kevin.

Velkommen tilbake, Truls!

På mandag reiser Truls og gutta til Marbella for en uke med gode treningsfasiliteter. Hamar Arbeiderblad med Rune Steen Hansen i spissen er til stede og følger laget tett, følg med.