Har utsatt sine internasjonale ambisjoner noen måneder

(c) Bilde: Nest-Sotra: Steffen Landro

Det er et meget fornøyd OBOS-Liga lag som rett etter de sikret plassen i det nest øverste nivået i Norge har signert en forlengelse med trener Steffen Landro med to nye år. 

Nest-Sotra skriver på sine sider at de syntes det var spesielt imponerende etter fire strake tap i sesongstarten at de fortsatt å spille ball. Landro ville ha et så kalla «spillende lag».

Les: Fotballforbundet har forlenget og utvidet med Leif Gunnar Smerud

De grønnkledde fortsatte å spill langs bakken med høyt tempo og med en selvtillit som ikke gjenspeilte tabellsituasjonen. Poengene kom, ekspertkommentatorer på TV og i aviser har skrytt spillestil og årets Nest-lag opp i skyene og flere topplag har merket at spillestilen, til tider, har vært meget effektiv.

Meget fornøyd klubb

Steffen Landro, har utsatt sine internasjonale ambisjoner noen måneder, og ønsker å være med på eventyret videre! Med signeringen av en 2 års kontrakt er Nest-Sotra sikret underholdende og effektiv fin-fotball i 2 nye sesonger på Fort Ågotnes.

Les: Ikke lenger kandidat et år før Vinter-Ol 2026 bestemmes

Nest-Sotra skriver om sin trener

Denne signeringen betyr også at vi får en flott lokal representant til å lede de grønnkledde rundt om kring på vanskelige bortekamper i Norges land. Faktisk er Steffen så lokal, og bor så nærme stadion, at han må levere nabovarsel til klubbens ledelse og Fjell Kommune når han helg etter helg feirer viktige 3-poengere hjemme i vinterhagen på Morland. Dette sier vel alt om hvor lokalt Nest-Sotra satser når de nå sammen med Steffen skal nå nye mål i fotballnorge!

Den aller første oppgaven er selvsagt å fullføre OBOS-ligaen 2018 på en fin måte. Enda er det mulig å klatre på tabellen og enda er det mulig å nå kvalifiseringen til Eliteserien. Kanskje det er det som er planen nå som Steffen skriver under ny kontrakt med 4 serierunder igjen, å være Eliteserie-trener i 2019?

Les på F7: Ny norsk strømmetjeneste