Har tatt bort Arsenal fra sin Instagram bio og profilbilde

The Times skriver at to kinesiske klubber Guangzhou Evergrande og Shanghai SIPG har startet en dialog med Arsenal spiss Pierre-Emerick Aubameyang og kommet med et meget hyggelig lønnstilbud. – Om det har en sammenheng med oppdateringen på Instagram vites ikke. 

Her kan du se selv, virker som om Pierre jobber med sin profil akkurat nå.

Idag står det slettes ikke ille til med den gabonske spissen, han drar inn 2,1 millioner i uken i Arsenal, velger han en av de to kinesiske klubbene blir lønna 3,3 millioner.

Les: «Bare to steder i verden der man kan leve lykkelig: Hjemme og i Paris»

Arsenal er i krise som følge av forrige ukes 4-1-nederlag til Chelsea i Europa League-finalen. Tapet betyr de ikke er i Champions League neste sesong, noe som man vet har innvirkning på overgangsmarkedet.

Verdensklasse spillere vil være mindre fristet til å bli med Gunners nå, og det er rapportert at Unai Emery bare har 45 millioner euro å spille med. – Skal han ha mer, må det selges også.

Det er ikke slik at Aubameyang står på en salgsliste hos Arsenal, men klubben har en policy hos alle sine viktige spillere, skriv under på langsiktige kontrakter eller så selger vi mens det enda er «cash» å tjene.

Det er to år igjen av kontrakten og presset ovenfor Pierre-Emerick Aubameyang til å skrie en forlengelse er økende.

Les på Helsesjefen: Hvordan gå ned i vekt, støttet opp med forskning