(c) Bilde: Sandefjord Fotball: El-Hadji Gana Kane

Det er bare fire kamper igjen av årets Eliteserie, Senegaleseren El-Hadji Gana Kane og Sandefjord Fotball har blitt enige om å terminere kontrakten.  Senegaleseren har dermed spilt sin siste kamp for Sandefjord.

23-åringen hadde en kontrakt som gikk ut etter sesongen, men har altså avsluttet arbeidsforholdet to måneder tidligere. – Han har spilt sin siste Eliteseriekamp og resten av Sandefjord spiller trolig sin siste kamp i Eliteserien snart de også.

Les: Juventus interesserer seg for Fulham-talent

Gana Kane kom til Sandefjord før 2017-sesongen, men har slitt med å få spilletid denne sesongen. Spilleren har en fortid i finske Seinäjoen JK og i de spanske klubbene Ferriolense og Binissalem.

Han ble hentet til Sandefjord av Lars Bohinen som nå kjemper om opprykk for OBOS-Ligaklubben. Aalesund-treneren var full av lovord om den da 21 år gamle spilleren.

– Det er selvsagt mye å forbedre, men på sikt kan han bli en virkelig toppspiller. Det er opp til han, mente Bohinen etter signeringen i 2017.

Les: Samtlige Premier League-klubber kan bare glemme Guardiola

Kontrakttermineringen gjør at han blir stående med 29 kamper i Eliteserien og ett mål. Denne sesongen har han slitt med tillit under Martí Cifuentes. Det skal nesten et mirakel til for at ikke Sandefjord som ligger på siste plass i Eliteserien med 7, poeng opp til kvalifiseringsplass beholder plassen.