Lagkapteinen er ikke med mot Sarpsborg og har trolig spilt sin siste kamp for Stabæk.

Flere klubber utenfor Norge har meldt sin interesse for Stabæk-kapteinen, Andreas Hanche-Olsen. Flere medier har skrevet at det visstnok skal være to klubber på banen. Belgiske Standard Liege skal være blant klubbene som ønsker å sikre seg forsvarsspilleren før overgangsvinduet stenger mandag.

LES: Trondheim ble tildelt Ski-VM i 2925

Ifølge kilder som VG.no har vært i kontakt med i Belgia virker klubben trygge på at Hanche-Olsen havner hos dem og klubben skal ha tilbudt Stabæk 800.000 euro pluss bonuser. Hanche-Olsen var ikke med på siste del av Stabæks trening fredag, men både han og sportslig leder Torgeir Bjarmann uttalte etter treningen at ingenting var sikkert omkring 23-åringens fremtid.

– Per i dag er det to klubber med noenlunde like bud inne. Vi kommer til å bli enig med den klubben som Andreas ønsker å gå til. Han er i Belgia og skal møte begge klubbene. Jeg blir veldig overrasket om han kommer hjem og sier at han vil bli hos meg i Stabæk, sier Bjarmann til Eurosport.no


Har trolig reist
Han er heller ikke med i spillertroppen som tok turen ned til Sarpsborg 08, der dem skal spille seriekamp. Det kan tyde på at han er på vei til en utenlandsk klubb for å rekke legesjekk før overgangsvinduet stenger.

LES: Borussia Dortmund viste mestertakter mot Freburg

Andreas Hanche-Olsen har reist til Belgia for å besøke to klubber. – Meningen er at han skal ha spilt sin siste kamp, sier sportssjef Torgeir Bjarmann. En annen klubb skal også ha kommet med et bud i siste liten, men det kom for seint, ifølge Bjarmann.

– I Belgia var det spekulert i 7-8 millioner norske kroner. Hva kan du si om den økonomiske pakken?

– Jeg kan ikke si så mye, men jeg håper at det er mer, svarer Bjarmann med et glis til Eurosport.no før kampen.