Silva vet Fulham har det inne. (foto: fulham, x)

I det 19. minutt ble det brått stille på store deler av Anfield. Willian satte inn 0-1 scoring til Fulham, en ledelse som ble holdt langt inn i andre omgang. De 70 første minuttene har gitt Marco Silva troen på at de har kruttet til å stanse Liverpool.

På onsdag holdt det ikke. Klopp satte inn Darwin Nunez med rundt halvtimen igjen av kampen, 24-åringen svarte med to assists i det som endte med 2-1 seier til Liverpool.

LES: Dette er verdens mest lønnsomme fotball-akademier

Etter kampen var det en skuffet, men ikke slagen Fulham-manager.

– Selvfølgelig er budskapet at vi kan slå dem. Jeg sa det til spillerne med en gang. Vi tror på oss selv og vi kjemper til siste slutt, for det er målet vårt. Det blir vanskelig for oss, men det blir også vanskelig for Liverpool. Vi spiller på hjemmebane, og det er viktig at tilskuerne våre skaper den rette stemningen, støtter oss og gjør sitt for at vi kan slå Liverpool og nå finalen, sier Marco Silva ifølge BBC.

ENGELSKE KLUBBER: Liverpool har fått sin Solskjær

24. januar braker det løs i andre semifinale. Silva skal sørge for at Fulham startet som på Anfield, men holder hele veien inn til kampslutt og utdeling av finalebillett på Wembley.

Dare to dream.