Har mest lyst til å bo i London, men følger ikke med Fulham ned

Ryan Sessegnon

Det er Tottenham som står nærmest til å hanke inn Fulham sitt 18 år gamle stortalent Ryan Sessegnon i sommer, men det kan bli hard konkurranse, Manchester United, Paris Saint-Germain og Juventus skal alle være meget interesserte. 

Daily Mail skriver at Ryan har mest lyst til å fortsette å bo i London og bli Tottenham spiller, Fulham eier Shahid Khan har ikke helt gitt opp å overtale han til å bli med å legge frem en plan for Fulham sin retur til Premier League, bedre lønnsvilkår og større frihet. Foreløpig har ikke Ryan Sessegnon ville skrive på en forlengelse på avtalen det nå bare er et år igjen av.

Les: Milner ikke i tvil om at det kan bli Champions League-finale på Liverpool

Tenåringen som blir 19 neste måned blir flittig brukt på Fulham, 35 kamper denne sesongen har åpnet mange sine øyne, inkludert Tottenham manager Mauricio Pochettino som ser Ryan  Sessegnon som en langsiktig erstatter på venstre for Danny Rose.

Fulham skal ha satt en foreløpig prislapp på 35 millioner pund, men det kan lett utvikle seg til budkrig og et mulig flyte ut av London for den hjemmekjære spilleren. Ryan Sessegnon er født i Roehampton som er en forstad til London, sørvest for byen.

Pochettino har laget en topp fem liste for i sommer der finner du: Porto-forsvarer Diogo Quieros, Aston Villa’s Jack Grealish, Barcelonas Andre Gomes og Nice høyreback Youcef Atal.