"The Big Man", som Sheffield selv kaller sin dyreste. (foto: sheffield, twitter)

Berge fikk en seig start på Premier League-karrieren, løftet seg til å bli Sheffield Uniteds beste spiller – for så å bli satt ut med tøff skade. Kontrakten løper til 2024, men med Sheffield på stø kurs ut av øverste divisjon, stilles selvfølgelig spørsmålet om veien videre for 23-åringen.

For når (ser dessverre sånn ut) Chris Wilder må ta den tunge veien gjennom kjellerdøra i Premier League, kommer klubbene i øverste divisjon til å være klar for å plukke de beste spillerne. Sander Berge står øverst på denne listen.

Les: Bekreftet: En av verdens heiteste målscorere har tatt det STORE valget

Chris Wilder er en pragmatisk kar og kjenner spillet. Likevel er han krystallklar på at Berge er spilleren han virkelig ønsker å ha med seg videre.

-Uansett hva som skjer, we would love him to stay here… Jeg tror at dette (Sheffield United) alltid har vært et springbrett for Sander. Han ønsker å spille på høyeste nivå, han ønsker å spille fast med Champions League og han ønsker å spille for en toppklubb… Vi gav ham muligheten til å vise frem ferdighetene sine, og han har tatt den. Hvis han spiler bra, gjør han oss til et bedre lag, men jeg vet at dagen vil komme, sa Sheffield-manageren tidligere i måneden ifølge The Examiner.

Dagen vil komme.

Nå ryktes det om at Jack Grealish og gjengen jobber med å plukke opp Berge til sommeren. Fortsatt et stykke unna Champions League-spill, men bedre etablert i Premier League.

Det blir en interessant sommer. Bli eller, ikke bli, en ting er sikkert: Sander Berge har rukket å gjøre seg bemerket i verdens tøffeste liga.

Les: Hentet inn usympatisk rasshøl som redningsmann