Har Manchester United og Mourinho dummet seg skikkelig ut?

Jose Mourinho
Top Article ad

Vi har blitt vant til at Manchester Uniteds trener forklarer dårlige resultater i treningskampene med at han mangler sine begge spillere. Nå er det snart bare 10 dager igjen til Premier League-start, så vi aner en viss desperasjon hos Mourinho. På overgangsmarkedet har det heller ikke vært noen suksess.

Flere har ventet på noen storsigneringer hos Manchester United. Overgangsvinduet stenger 9. august i England, og selv Mourinho kan ikke si om den siste annonserte forsterkningen kommer på plass.

Så langt har det blitt Fred, Diogo Dalot og Lee Grant. Kanskje ikke det helt store når vi snakker om en klubb med ambisjoner om å nå helt til topps i England og Europa.

Etter Liverpools 4-1-grusing av United i treningskamp, kom det frem fra portugiseren at to signeringer til vil være ideelt.

Men selv hos verdens mest innbringende fotballklubb kan ikke treneren få det han peker på.

-Jeg er sikker på at vi vil få en signering, men jeg tror ikke på at det blir to. Noe som ikke skaper noe drama, sier en litt passiv Mourinho ifølge Sky Sports.

Grant eller Dalot ble ikke definert som førstevalg, noe som betyr at United starter med stort sett den samme startelleveren som forrige sesong.

35-åringen er en av få nye. (foto: stoke)

Hva dette betyr, får vi se en flik av 10. august mot Leicester.

Hva tror du, har United dummet seg skikkelig ut på overgangsmarkedet?

(Sorry United-supportere, vi må ta med bildene fra kampen mot Liverpool)

Les: Sorry Mourinho, det er hos Chelsea det skjer i sommer

Les betalt artikkel: Casino bonus for betting og odds